Reklama
Ciekawostki
Finanse
Podróże
Styl życia
Dom i wnętrze
Ogród
Gotowanie
Porady
Horoskopy
Quizy
Więcej
Ciekawostki
Finanse
Podróże
Styl życia
Dom i wnętrze
Ogród
Gotowanie
Porady
Horoskopy
Quizy
Interia
Top.pl
Agnieszka Sabat
Ukończyła studia dziennikarskie oraz zarządzanie reklamą. Od dziecka zakochana w żużlu i książkach. Lubi zadawać wiele pytań, więc żaden temat nie jest jej straszny, ponieważ...
czytaj więcej
Porady
Te swetry najszybciej się mechacą. Uważaj podczas zakupów
Gotowanie
To najsłynniejsze ciastko PRL-u. Wiele osób do dziś nie wyobraża sobie bez niego kawy
Reklama
Pobierz aplikację POMPONIK. Kliknij!
Polub nas na Facebooku!
Porady
Nie wyrzucaj skórek z mandarynek. Tak możesz je wykorzystać
Ogród
Przechowuj tak begonie w zimie, a w przyszłym roku bujnie zakwitną
Gotowanie
Dodaj do kefiru i pij codziennie rano. Waga szybko zacznie spadać
Gotowanie
Takie pyzy robiła moja babcia. Ważna jest zasada 1:3
Gotowanie
Został ci makaron z obiadu? Nie wyrzucaj go, zrób najlepszą zapiekankę dla całej rodziny
Styl życia
Kosztuje 10 zł, a działa jak profesjonalne oczyszczanie skóry w salonie kosmetycznym
Porady
Te produkty trzymamy w kuchni o wiele za długo. Ich termin ważności może zaskoczyć
Ogród
Werbena nie lubi zimna. Zabezpiecz ją w ten sposób, a bez problemu przetrwa do wiosny
Styl życia
Wyjmij z szafki i nałóż na przesuszone łokcie. Skóra stanie się miękka i jedwabiście gładka
Gotowanie
Zamiast przecieru dodaj do pomidorowej nietypowy składnik. Smak cię zaskoczy
Styl życia
Jennifer Aniston używa jej zamiast kremu pod oczy. W aptece kosztuje 2 zł
Ogród
Jak przezimować lawendę w doniczce? Zrób to, a bez problemu przetrwa do wiosny
Gotowanie
Te ciastka to kulinarny powrót do PRL-u. Są pyszne, a zrobisz je z 4 składników
Ciekawostki
Deszcz meteorów w listopadzie. Kiedy patrzeć w niebo?