Reklama
Reklama

Te lody zasmakują wszystkim. Wymyślił je Robert Makłowicz

Już dziś Polacy mogą spróbować nowych lodów od Roberta Makłowicza, które powstały we współpracy z marką Good Lood. Takiego deseru w naszym kraju jeszcze nie było. Jest słodki, a jednocześnie orzeźwiający i lekko pikantny. Na pewno zasmakuje wszystkim tym, którzy nie boją się eksperymentować i mają ochotę na klasykę w nowoczesnym wydaniu.

Z dnia na dzień temperatury w Polsce robią się coraz wyższe. A jak wiadomo, latem nabieramy mniejszej ochoty na tradycyjne zapychające ciasta. Zamiast nich chętniej sięgamy po lżejsze i bardziej orzeźwiające desery, takie jak np. lody. Najlepsze są te ze sprawdzonych lodziarni, które cieszą się dobrą opinią wśród klientów. 

Osoby spragnione cukierniczych nowości w tym roku koniecznie powinny spróbować lodów od Roberta Makłowicza. Jego rodzinna firma we współpracy z marką Good Lood stworzyła bowiem produkt o niepowtarzalnym, wyjątkowym smaku. Na pewno pokocha go wiele osób, bo dzięki niemu można łatwo przenieść się myślami do słonecznej Italii!

Nowe lody od Roberta Makłowicza. Od dziś można ich spróbować

Nowe lody od Roberta Makłowicza to połączenie klasyki i nowoczesności we włoskim stylu. Wygląda na to, że marka Good Lood znana z lodów rzemieślniczych, podejmując się wspólnego projektu wraz z "królem polskiej kuchni" i jego synami, Mikołajem i Ferdynandem, trafiła w dziesiątkę, bo takiego produktu jeszcze nie było na polskim rynku. 

To idealny smak na lato, który ma pierwszy rzut oka może zaskakiwać, ale im dłużej się go próbuje, tym bardziej "uzależnia". Lodów Roberta Makłowicza można spróbować od 24 maja 2024 roku w każdym punkcie Good Lood w Krakowie i w Warszawie. Można je także zamówić z dostawą dzięki usłudze Good Lood Delivery.

Może cię zainteresować: Ciasto z truskawkami bez pieczenia. W sam raz na rodzinne spotkanie

Jak smakują lody od Roberta Makłowicza? To coś, czego jeszcze nie było

Smak nowych lodów Roberta Makłowicza to prawdziwa wanilia z nutą włoskiej oliwy Nocellara jego autorskiej marki "Makłowicz i Synowie", doprawiona szczyptą pieprzu Timut. To dość niecodzienne połączenie, ale na pewno warto się skusić. 

Oliwa Nocellara jest uznawana za jedną z najlepszych na świecie. Jej subtelny, owocowy smak idealnie komponuje się z wanilią. Podobnie jak cytrusowy aromat pieprzu. Wszystkie składniki razem tworzą orzeźwiający produkt o idealnym smaku na lato, który zachwyci nawet najbardziej wybrednych smakoszy.

Czytaj również: Przez ten błąd ogórki kiszone wychodzą gorzkie i brzydko pachną. Wystrzegaj się go

Zobacz też:

Legumina z tego przepisu wychodzi obłędna. Teściowa wcina, aż jej się uszy trzęsą

Moja babcia robi pełną blachę tego ciasta. Po kwadransie zostają tylko okruszki

Kładę truskawki do foremek i zalewam je masą. W mgnieniu oka mam pyszne babeczki

INTERIA.PL
Dowiedz się więcej na temat: przekąski