Reklama
Reklama

​Kinga Preis schudła 18 kilogramów. Jej kluczem do sukcesu jest sok odchudzający

Proces odchudzania jest zwykle zależny od indywidualnych warunków oraz predyspozycji, jednak w wielu przypadkach można doszukać się pewnych wspólnych mianowników. Swoim sposobem na pomoc w zrzuceniu zbędnej wagi podzieliła się również aktorka Kinga Preis. Poznaj przepis na jej szybki sok odchudzający.

Ostatnio podobnymi rada w kwestii zmian w diecie, które mają duży wpływ na organizm i zdrowie, podzieliła się inna aktorka. 46-letnia Katarzyna Warnke zdradziła, co wykluczyła z diety, by wyglądać rewelacyjnie.

Odchudzający sok Kingi Preis działa cuda

Kinga Preis to polska aktorka filmowa oraz teatralna, a także dubbingowa. Jakiś czas temu opinię publiczną zaszokowała jej metamorfoza i zrzucenie aż 18 kilogramów. Jak sama ujawniła głównym czynnikiem, który wpłynął na skuteczną redukcję masy ciała, było rzucenie palenia papierosów, a także przejście na dietę sokową.

Do przygotowania jednego z najlepszych przepisów na zdrowy i pyszny sok owocowo-warzywny wystarczą tylko trzy składniki:

  • 2 średnie marchewki,
  • duży burak,
  • duże jabłko.

Zacznij od umycia, osuszenia i obrania buraka, a następnie wyciśnij z niego sok, przelej do szklanej butelki i odstaw do lodówki na 30 minut. Po pół godziny umyj, osusz i obierz marchew oraz jabłko i wyciśnij z nich sok. Połącz wszystkie soki w jednym naczyniu i dokładnie wymieszaj.

Sprawdź również: Piernik z przepisu siostry Anastazji. Rozpływa się w ustach

Zbawienny wpływ warzyw i owoców na zrzucanie kilogramów

Podstawą skutecznego odchudzania jest zdrowa i zbilansowana dieta. Jej głównym punktem powinny być właśnie owoce i warzywa. Ich regularne spożywanie działa korzystnie na odporność naszego organizmu, oczyszczają go z toksyn, a także przyspieszają spalanie zbędnego tłuszczu. Co więcej, warzywa i owoce są źródłem ogromnej ilości witamin i minerałów, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. To właśnie pijąc takie soki, Kinga Preis zrzuciła aż 18 kilogramów, więc wypróbuj tę metodę już dziś.

Zobacz też:

​Piernik z przepisu siostry Anastazji po prostu rozpływa się w ustach. Najlepszy na święta

Wyjmowanie ości z tej ryby to pestka. Jest tania i smaczna, ale Polacy jej nie jedzą

Polacy wlewają go na patelnię litrami. Nie wiedzą, że nie nadaje się do smażenia

INTERIA.PL
Dowiedz się więcej na temat: dieta | przepisy | zdrowe żywienie