Kinga Preis schudła 18 kilogramów. Jej kluczem do sukcesu jest sok odchudzający
Proces odchudzania jest zwykle zależny od indywidualnych warunków oraz predyspozycji, jednak w wielu przypadkach można doszukać się pewnych wspólnych mianowników. Swoim sposobem na pomoc w zrzuceniu zbędnej wagi podzieliła się również aktorka Kinga Preis. Poznaj przepis na jej szybki sok odchudzający.
Ostatnio podobnymi rada w kwestii zmian w diecie, które mają duży wpływ na organizm i zdrowie, podzieliła się inna aktorka. 46-letnia Katarzyna Warnke zdradziła, co wykluczyła z diety, by wyglądać rewelacyjnie.
Kinga Preis to polska aktorka filmowa oraz teatralna, a także dubbingowa. Jakiś czas temu opinię publiczną zaszokowała jej metamorfoza i zrzucenie aż 18 kilogramów. Jak sama ujawniła głównym czynnikiem, który wpłynął na skuteczną redukcję masy ciała, było rzucenie palenia papierosów, a także przejście na dietę sokową.
Do przygotowania jednego z najlepszych przepisów na zdrowy i pyszny sok owocowo-warzywny wystarczą tylko trzy składniki:
- 2 średnie marchewki,
- duży burak,
- duże jabłko.
Zacznij od umycia, osuszenia i obrania buraka, a następnie wyciśnij z niego sok, przelej do szklanej butelki i odstaw do lodówki na 30 minut. Po pół godziny umyj, osusz i obierz marchew oraz jabłko i wyciśnij z nich sok. Połącz wszystkie soki w jednym naczyniu i dokładnie wymieszaj.
Sprawdź również: Piernik z przepisu siostry Anastazji. Rozpływa się w ustach
Podstawą skutecznego odchudzania jest zdrowa i zbilansowana dieta. Jej głównym punktem powinny być właśnie owoce i warzywa. Ich regularne spożywanie działa korzystnie na odporność naszego organizmu, oczyszczają go z toksyn, a także przyspieszają spalanie zbędnego tłuszczu. Co więcej, warzywa i owoce są źródłem ogromnej ilości witamin i minerałów, które są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu. To właśnie pijąc takie soki, Kinga Preis zrzuciła aż 18 kilogramów, więc wypróbuj tę metodę już dziś.
Zobacz też:
Piernik z przepisu siostry Anastazji po prostu rozpływa się w ustach. Najlepszy na święta
Wyjmowanie ości z tej ryby to pestka. Jest tania i smaczna, ale Polacy jej nie jedzą
Polacy wlewają go na patelnię litrami. Nie wiedzą, że nie nadaje się do smażenia